Végkiárusítás!

Webshopunk 2024 március 31-én végleg bezár, ezért termékeinket most 50%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg, a készlet erejéig.

Használd a VEGKIARUSITAS kuponkódot a vásárlás végén a kedvezmény aktiválásához!

Kreatív Központ

Közönségszavazás eredménye

Megszületett Karácsonyi Pályázat 2008 pályázatunk közönségdíjának eredménye. A versenyre összesen 288 szavazat érkezett.

A nyertes

A közönségdíj nyertese rigó - Hóemberek - ablakdísz című alkotása, 104 szavazattal. Nyereményéhez, a karácsonyi Scrapbook készlethez gratulálunk.

A szavazás végeredményét itt találod.

Köszönjük még egyszer a pályázat résztvevőinek, hogy megosztották velünk karácsonyi ötleteiket. A nagy sikerre való tekintettel a jövőben további pályázatok várhatók...

Hozzászólások

Akinek dinamikus IP címe van,az akár naponta is tudott többször szavazni ugyanarról a gépről.

Igen, a szavazó oldalon (klikk ide) most is megtekinthető, hogy melyik pályamunka mennyi szavazatot kapott, ezt kint is hagyjuk.

Az ötletekre klikkelve pedig az látszik, hogy hányan tekintették meg az adott ötletet. Ez nem feltétlen függ össze a szavazatok számával, az egyes megtekintések közti eltérést sok minden okozhatja: pl. egyik pályamunka előbb érkezett be, mint a másik, ezért többen nézték meg, stb.

Tomi

Az én gépemről biztosan nem lehetett többször szavazni! Erre kattintva "Karácsonyi pályázat közönségszavazás" a munkák alatt ott van a szavazatok száma! Én ERRE utaltam! Nem a megtekintések számára! E mellett a százalékok is fel vannak tüntetve!

A munkák alatt szerintem nem a szavazatok száma van, hanem a megtekintések száma. Smile
Nem vagyok meggyőződve arról , hogy a rendszer minden IP címet felismert és csak egyszer engedte szavazni.... ( ez csak egy apró megjegyzés, nem a "fair"-séget vagy "nem fair"- séget vitatom)

A szavazás teljesen fair volt! Egy gép egy szavazat. Még most is látható minden munka alatt a szavazatok száma! Meg lehet nézni!

Aki figyelemmel kísérte a szavazást,az tudja,ki mennyi szavazatot kapott, eddig folyamatosan látható volt.

A realitás érdekében szívesen megnézném ,hogy a pályamunkák egyenként is
mennyi közönségszavazatot kaptak.Ez így lenne fer.
marimama