Végkiárusítás!

Webshopunk 2024 március 31-én végleg bezár, ezért termékeinket most 50%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg, a készlet erejéig.

Használd a VEGKIARUSITAS kuponkódot a vásárlás végén a kedvezmény aktiválásához!

Kreatív Központ

Keret kétféle díszítéssel

Kategóriák:

Az alábbi példán láthatjuk, hogy mennyire különböző stílusú és hangulatú hatást érhetünk el azzal, hogy milyen mintájú szalvétát választunk egy keret decoupage-olásához.

A kreatív technika mindkettőnél ugyanaz – festés, decoupage, repesztőlakk használata, lakkozás – mégis két teljesen eltérő hatású, hangulatú keretet kapunk.

A virágos mintájú inkább romantikus képhez való (pl. lányszobába, anyáknapi ajándékba):

Virágos képkeret

A katicás mintájú inkább gyerekképhez, vagy gyerekszobába illik:

Katicabogaras képkeret

Tetszett az ötlet? Nézz körül webáruházunkban, és rendeld meg a hozzávalókat otthonról, kényelmesen, akár 0 Ft szállitási díjjal!
 
VEGKIARUSITAS kuponkóddal 50% kedvezmény!

Hozzászólások

Idén én is így tervezem a karácsonyi képek készítését! Smile Cool Smile

Cool Tongue Shock Shock Shock Shock Shock Shock Shock

imádom a katicákat!már szinte nincs olyan tárgyam ami ne lenne akár egy icurka picurkát is katicás:D:D:D és ez nagyon szupper képkeret!

sziasztok
ezt nem nagyon vágom, hogy kell :S a szalvétára kell rávinni a lakkot, vagy a festékre? :S előőre is köszi a választ, sziasztok Smile

A decoupage-hoz elég csak a szalvétát felülről bekenni, mert a szalvéta elég vékony, könnyen átázik. Ha vastagabb decoupage-papírt használsz, akkor a először be kell kenni az alapot, amire ragasztani akarsz, ráteszed a mintát, és felülről megint bekened. Jó munkát! Wink

A mintára rákell vinni a repesztőlakkot, vagy nem?

Sziasztok! Tudomásom szerint először a képkeretet kell lekenni a lakkal (hosszában vagy vízszintesen). Ezt hagyjuk megszáradni, majd száradás után lekenjük egy választott színnel (akvarel festékkel), azért, hogy a repedezés még feltűnőbb legyen. Ezután - száradás után - alkalmazzuk a szalvéta technikát... megszárad és gyönyörködhetünk benne!
Jó munkát! Nekem sikerült!
Wink Smile

Tongue