Kedves Vásárlóink!

Betegség miatt üzletünk zárva tart, a személyes átvétel szünetel. A változás a Pick Pack Pont-ra kért és a Postai úton történő megrendeléseket nem érinti, azokat továbbra is zavartalanul küldjük.

A kellemetlenségért elnézésüket kérjük.

Kreatív Központ

Az el nem múló szeretet virágai

Beküldte: eri76szeged

Hozzávalók

 • kis cserép (5cm)

 • pici gipsz

 • 2 színes filc darab a virágokhoz + 1 zöld darab a levélkének, meg a cserép aljába

 • hurka- vagy saslik pálcika
 • ragasztó
 • fénykép is – természetesen

Elkészítés

 1. Először kívül (és belül is egy kicsit) lefestjük a cserepet és a hurkapálcikát (ezt olyan zöldre, amilyen színű a levélnek való filcünk). Míg megszárad, filcből kivágjuk a virág, levélke, pázsit darabokat + a fényképet is leszabjuk.
 2. A hátsó virághoz ragasztópisztollyal odaerősítjük a pálcikát, erre a fényképet, majd a felső virág mintát is. Sajnos én az utolsó darabnál jöttem rá, hogy kis ablaknak is meghagyhatnám a fedő virág belső részét – nem feltétlen kell kivágni és lehet nyitogatni.
 3. A pázsit darabot középen átszúrjuk a pálcával.
 4. A cserép alját leragasztjuk – ne folyjon ki a gipsz. Majd gipszet kavarunk és kb. fél vagy ¾-ig öntjük fel a cserepet. Beleállítjuk a pálcát és kicsit fogjuk egyenesen, míg megtartja. Aztán elengedhetjük.
 5. Aztán ha teljesen megszáradt, dekorálhatjuk a cserepet és a pázsit darabot rásimíthatjuk a gipszre.

Az ötletet eri76szeged nevű felhasználónk küldte be.

Tetszett az ötlet? Nézz körül webáruházunkban, és rendeld meg a hozzávalókat otthonról, kényelmesen, akár 0 Ft szállitási díjjal!

Képek

Kattints a képekre a nagyobb mérethez!
Anyák napi pályázat - Az el nem múló szeretet virágai