Kedves Vásárlóink!

Betegség miatt üzletünk zárva tart, a személyes átvétel szünetel. A változás a Pick Pack Pont-ra kért és a Postai úton történő megrendeléseket nem érinti, azokat továbbra is zavartalanul küldjük.

A kellemetlenségért elnézésüket kérjük.

Kreatív Központ

Karácsonyi csillagocskák

Beküldte: bozzorgany

Hozzávalók

  • színes papírok

Elkészítés

  1. Vágjunk egy hosszú papírcsíkot, 1 cm szélességhez min. 20-30 cm hossz szükséges.
  2. Egyik végére kössünk "bogot", húzogassuk ki jól minden oldalán, hogy szépek legyenek a csücskei és simítsuk le - egy ötszöget kapunk.
  3. Tekerjük fel a papírcsíkot, ahogy az oldalak adják, végig vigyázva, hogy szép csücsköket kapjunk. A papírcsík végét behajtjuk a tekerés irányába, és bedugjuk az alatta lévő "zsebbe" (ha túl hosszú a vége, visszahajtjuk, vagy levágjuk) . Egy buci ötszög az eredmény (ha túl soványnak bizonyul, vágunk hozzá még csíkot és tovább folytatjuk a tekerést).
  4. A csücsköket egyenként összecsípjük, és körömmel benyomjuk az oldalak közepét - a csillag pocakja magától kidomborodik.

Tipp

  1. 1-2 próbálkozás után rá lehet jönni minden titkára Smile .
  2. Az enyémek kb. 5 mm és 1 cm-es szélességű csík-skálán mozognak
  3. Minél vastagabb a papír, annál kevesebbet kell feltekerni belőle, de túl kemény sem lehet, mert akkor otrombák lesznek.

Jó munkát!

Az ötletet bozzorgany nevű felhasználónk küldte be.

Tetszett az ötlet? Nézz körül webáruházunkban, és rendeld meg a hozzávalókat otthonról, kényelmesen, akár 0 Ft szállitási díjjal!

Képek

Kattints a képekre a nagyobb mérethez!
Karácsonyi pályázat - Karácsonyi csillagocskák
Karácsonyi pályázat - Karácsonyi csillagocskák
Karácsonyi pályázat - Karácsonyi csillagocskák