Kedves Vásárlóink!

Betegség miatt üzletünk zárva tart, a személyes átvétel szünetel. A változás a Pick Pack Pont-ra kért és a Postai úton történő megrendeléseket nem érinti, azokat továbbra is zavartalanul küldjük.

A kellemetlenségért elnézésüket kérjük.

Kreatív Központ

Papírcsillag

Beküldte: Lóci

Hozzávalók

  • papírcsíkok
  • hobbyragasztó
  • papírsodró pálca

Elkészítés

  • A papírcsíkokat feltekerem, majd a kellő nagyságúra széteresztem és megragasztom a papírcsík végét.
  • Vannak olyan formák, amiket két oldalról összenyomok, majd a kész elemeket csillagformára összeragasztom.

Tipp

Ezzel a quilling papírcsík technikával csodálatos képeslapok is készíthetőek. 

Az ötletet Lóci nevű felhasználónk küldte be.

Tetszett az ötlet? Nézz körül webáruházunkban, és rendeld meg a hozzávalókat otthonról, kényelmesen, akár 0 Ft szállitási díjjal!

Képek

Kattints a képekre a nagyobb mérethez!
Karácsonyi pályázat - Papír csillag - Készülőben
Karácsonyi pályázat - Papír csillag - Kész

Hozzászólások

nem naon értem! h kell összeragasztani?

Szia! Amikor elkészítetted a különböző elemeket, akkor a találkozási pontoknál ragasztózod meg . A közepénél a kis körhöz ragasztod a csúcsánál fogva a két szélén megnyomott elemeket, majd azokhoz ragasztod a köröket és így mész végig. Nem fog szétesni, mert a hobby ragasztó igazán jól tart. Ha valamit nem értesz, akkor írj! Sok sikert az elkészítéshez.

köszi a segítséget majd mindenképpen megpróbálom remélem szerencsével járok!és mégegyszer köszi!!!!

ja és még vmi! betekeréshez jó a ceruza?

Szia! A ceruza túl vastag hozzá. Hurkapálcát vágj be egy kicsit és a vágatba helyezd be a papírt és így próbáld meg feltekerni . A levételnél vigyázz, hogy a feltekert papírt egyszerre húzdd le. Ha így nem sikerülne, akkor próbáld meg csak simán a hurkapálcára feltekerni, és úgy lehúzni. Saját magadnak is készíthetsz sodró rudat. Veszel egy zsákvarrótűt és azt egy darab fába bele kell ütni és a végét ahova a cérnát fűzöd azt egy picit levágod, hogy nyitott legyen. Az elemeknél vigyázz, hogy egyformák legyenek! Ha másmilyenre akarod megcsinálni a csillagot, természetesen azt is lehet, ez már a fantáziádra van bízva . Ezzel a módszerrel nagyon szép angyalt is készíthetsz. Bízom benne, hogy örömödet fogod lelni az elkészítésében. Üdv: Lóci

Kösz a segítséget!Laughing out loud Wink Smile

nem értem hogyan kellene összeragasztani

MIvel ez a csillag több elemből tevődik össze ezért a feltekert papírvégeket is meg kell ragasztanod , mert különben szétmegy ./ kitekeredik . Ahhoz hogy csillag legyen belőle a külön-külön elkészített kis formákat egymáshoz kell ragasztanod, hogy megkapd a csillagot.Ragasztás nélkül minden elem csak egy egyedülálló valami lesz . Ha összeragasztottad akkor fel is tudod akasztani. Ha még valamit nem értesz megpróbálok segíteni. Jó munkát !Lóci