Kedves Vásárlóink!

Betegség miatt üzletünk zárva tart, a személyes átvétel szünetel. A változás a Pick Pack Pont-ra kért és a Postai úton történő megrendeléseket nem érinti, azokat továbbra is zavartalanul küldjük.

A kellemetlenségért elnézésüket kérjük.

Kreatív Központ

Adatvédelmi nyilatkozat

A Kreatív Központ Bt. elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. Ezért a vásárlás nem kizárólag regisztrált felhasználók számára engedélyezett, a vásárlás utolsó fázisában kell csak megadni a vevő nevét és a szállítási címet.

A felhasználókkal folytatott kommunikáció, valamint a termékek és szolgáltatások (ideértve a regisztrációt is) minőségének javítása érdekében a felhasználóknak lehetőségük van a Kreatív Központ honlapjára történő regisztrálásra és hírlevelére történő feliratkozásra. Itt egyes adatok (pl. név, e-mail cím) megadása kötelező, míg más adatok megadása a regisztrációnak nem előfeltétele. A Kreatív Központ Bt. nem adja el és nem adja bérbe az ügyfeleire vonatkozó információkat más cégeknek, illetve magánszemélyeknek és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilvántartani.

A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük – az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül – más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés, illetve a hatósági eljárás eseteit.

A Kreatív Központ Bt. fenntartja a jogot arra, hogy automatikusan gyűjtsön anonim információkat oldalainak látogatottságáról, a látogatások számáról és gyakoriságáról, mely információk kizárólag összevontan kerülnek feldolgozásra, és statisztikai célokat szolgálnak.