Kedves Vásárlóink!

Betegség miatt üzletünk zárva tart, a személyes átvétel szünetel. A változás a Pick Pack Pont-ra kért és a Postai úton történő megrendeléseket nem érinti, azokat továbbra is zavartalanul küldjük.

A kellemetlenségért elnézésüket kérjük.

Kreatív Központ

Webshop tudnivalók

1. Üzemeltető és elérhetőségek

A “kreativkozpont.hu” weboldalt a Kreatív Központ Bt. üzemelteti.

Törvényes képviselő: Polyák Tamás ügyvezető

Üzlet címe: 1173 Budapest, Pesti út 58/6. (Origo Kreatív Hobby Bolt a Pesti úti üzletsoron) – ez a cím megegyezik a személyes átvétel helyével

A telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége: +36-20-9512-668

Cégjegyzékszám: 01-06-782809

Adószám: 22600828-2-42

Ügyfélszolgálat, értékesítés e-mail címe: infoatkreativkozpont [dot] hu

2. A Honlap használatának feltételei

A www.kreativkozpont.hu oldalon található anyagok letöltése engedélyezett, azzal a feltétellel, hogy Ön az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja.

A jelen Honlapon található anyagokat (fotók, leírások, cikkek stb.) kizárólag a Kreatív Központ Bt. engedélyével jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

A feltüntetett termékek mindegyike a készlet erejéig, vagy visszavonásig vásárolható meg!

3. Biztonság

A Kreatív Központ Bt. elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az online módon gyűjtött információt.

4. Ügyfélszolgálat

Bármely kérdése, problémája, véleménye van, ügyfélszolgálatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére. Az ügyfélszolgálatunkat elérheti e-mailen keresztül az infoatkreativkozpont [dot] hu címen illetve telefonon munkanapokon 10:00-18:00 között a +36-20-9512-668 telefonszámon.

 

5. Szállítás, csomagolás

A kreativkozpont.hu webáruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Kreatív Központ Bt. felelősséget nem vállal.

Az áruk a www.kreativkozpont.hu címen megtekinthetők, azokról minden releváns információ megtudható. Amennyiben a termékekkel kapcsolatban kérdés merülne fel, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat.

A szállítási határidő 2-8 munkanap. A szállítási határidő minden esetben a megrendeléstől számítva kezdődik. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.

Felhívjuk szíves figyelmüket, előfordulhat, hogy a feltüntetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható, és így fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések elutasítására. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.

A kiszállítás a Magyar Posta szolgáltatásainak igénybevételével történik.

Személyes átvételre üzletünkben van lehetőség. Ezt az átvételi formát a megrendelés során a Vevőnek jeleznie kell.

Üzletünk címe: Origo Kreatív Hobby Bolt, 1173 Budapest, Pesti út 58/6. (Pesti úti üzletsoron).

A kiszállítás Magyarország területén belül utánvéttel történik, melynek díja a Magyar Posta szolgáltatását igénybe véve 1 490,- Ft, Pick-pack Ponton történő átvétel esetén 890,- Ft. Külön csomagolási költséget nem számolunk fel. Amennyiben a vásárlási érték (a kézbesítési költségen kívül) Posta esetén eléri a 18 000,- Ft-ot, illetve Pick-pack Pont választása esetén a 12 000,- Ft-ot, úgy a Magyarországon belüli kiszállítás díjmentes.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak a díját a kézbesítőnek! Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, s újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

6. Árak és akciók

Termékeink megrendelésével Önnek nem jelentkeznek további rejtett költségei, hiszen a további járulékos költségekkel mi nem terheljük Önt. A termékeink ára minden esetben bruttó ár, tehát az áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Áraink magyar forintban értendőek.

Webáruházunkban különböző akciók lehetnek. Az akciók elsősorban árleszállítást, több termék együttes megrendelésekor kedvezményt, vagy egyéb más promóciót, nyereményjátékot, kuponos illetve törzsvásárlói kedvezményt jelentenek. Ezek feltételeit mindig közöljük külön.

Kupon esetében minden egyes vásárláskor egyszerre csak egy kupon használható fel. Minden esetben közöljük, hogy az adott kupon meddig érvényes.

7. Fizetési feltételek

Ön a megrendelt áruért vagy szolgáltatásért – jelenleg – csak készpénzben tud fizetni.

Személyes átvétel esetén üzletünkben, a megrendelt áru átvételekor, postai kézbesítésnél az áru ellenértéke és a kézbesítési díj a postásnak, a csomag átvételekor fizetendő.

8. Garancia és a vásárlástól való elállás joga

 Garancia

A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A jelentéktelen hiba miatti elállásának nincs helye.

A website-on szereplő, termékekre vonatkozó információkat a Kreatív Központ Bt. harmadik féltől kapja. Azok változtathatóak, és az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Technikai okokból hibásan közölt adatokért felelősséget nem vállalunk. Hibás árközlés esetén a Kreatív Központ Bt. fenntartja a jogot, a hibás rendelések törlésére.

Elállási jog

Minden vevőnek a vásárlástól számított 14 munkanapon belül indoklás nélküli elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

  • Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban és az eredeti számlával együtt érkezik vissza a Kreatív Központ Bt-hez.

  • Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.

  • Elállásra vonatkozó igényét minden esetben e-mailben (írásban) vagy személyesen kell bejelentenie.

  • Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 30 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.

  • A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.

  • Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, a Kreatív Központ Bt. nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.

  • Amennyiben a termékről felbontás után a postás, vagy a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a postás vagy a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

  • Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét honlapunkon is elolvashatja.

  • Az elállásra nyitva álló 14 munkanapos határidő a csomag kézhezvételének napjától kezdődik.

A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket;

A Kreatív Központ Bt. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék – melyhez az eredeti számlát is mellékelték – visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.

9. További kérdések

Az oldalunkon szereplő Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.) számos kérdésre választ adnak. Mégis előfordulhat, hogy Önnek további kérdése van.

Bármely, a webáruházunkat, valamint a rendelést érintő kérdésben ügyfélszolgálatunk szívesen áll rendelkezésére.