Kedves Vásárlóink!

Betegség miatt üzletünk zárva tart, a személyes átvétel szünetel. A változás a Pick Pack Pont-ra kért és a Postai úton történő megrendeléseket nem érinti, azokat továbbra is zavartalanul küldjük.

A kellemetlenségért elnézésüket kérjük.

Kreatív Központ

Gyakran ismételt kérdések

Mit találok ezen az oldalon?

A Kreatív Központban kreatív hobby témában találsz ötleteket, technikák leírását stb. A fórumon felteheted kérdéseidet, megoszthatod ötleteidet a többi olvasóval. Hírlevelünkre feliratkozva rendszeresen értesítünk újdonságainkról, akcióinkról.

Miért érdemes feliratkoznom a hírlevélre?

Hírlevelünk olvasóit folyamatosan értesítjük oldalunk újdonságairól, új ötletekről, technikákról. A különböző akciókról is a hírlevél olvasók fognak először értesülni.

Miért érdemes regisztrálnom az oldalra?

A regisztrációnak több előnye is van: jelenleg csak regisztrált felhasználók hozhatnak létre új fórumtémákat, illetve regisztrált felhasználóként nem kell minden hozzászólásnál igazolnod, hogy emberi felhasználó vagy (nem kell betűket lemásolnod képről).

A jövőben további kedvezményeket tervezünk regisztrált felhasználóink részére.

Hogyan léphetek kapcsolatba a Kreatív Központ csapatával?

Többféleképpen: vagy a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeken,  vagy a webes űrlapunk segítségével.

Hol tudom a cikkekben használt alapanyagokat megvásárolni?

A Lelőhely menüpont alatt található üzletünkben. Internetes áruházunk jelenleg feltöltés alatt van, a jövőben innen is meg fogod tudni rendelni a szükséges dolgokat.

Hogyan értesülhetek az új cikkekről, blogbejegyzésekről, stb?

Az oldal tartalmaira feliratkozhatsz tetszőleges RSS-olvasóval. Ezt az oldalakon található RSS ikonra kattintva teheted meg. Például:

Mik azok a kis ikonok a cikkek alatt?

A cikkek alatt található ikonok népszerű internetes linkgyűjtő oldalak linkjei. Ha valamelyiken ezek közül rendelkezel regisztrált felhasználói fiókkal, akkor az ikonra kattintva hozzáadhatod a könyvjelzőidhez a kiválasztott cikket.

Milyen pályázatok vannak jelenleg?

A futó pályázatokat megtalálod a blogban, de hírlevél olvasóinkat is folyamatosan tájékoztatjuk aktuális pályázatainkról. Iratkozz fel a hírlevélre most, hogy ne maradj le a jövőbeni akciókról.