Végkiárusítás!

Webshopunk 2024 március 31-én végleg bezár, ezért termékeinket most 50%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg, a készlet erejéig.

Használd a VEGKIARUSITAS kuponkódot a vásárlás végén a kedvezmény aktiválásához!

Kreatív Központ

Szokatlan díszítések - miért ne?

Egy osztrák élelmiszeripari cég honlapján találtuk a következő cikket, és úgy gondoltuk, hogy ötletet adhat a karácsonyfadíszítéshez.

(Fordítás szabadon)

Mi kell a karácsonyfa díszítéséhez?

Néhány gyertya, karácsonyi dekoráció, csillogó dísz, karácsonyi édesség…?

Ugyanúgy néz ki a karácsonyfád minden évben? Néhány tipp, hogy megújítsd a díszítést…

  • Gondoltál már arra, hogy karácsonyi mintás kiszoknikkal díszítsd a fát? Ez különösen aktuális, ha baba van a háznál…
  • Dekorációként felhasználhatsz családi fényképeket is, amelyeket kinyomtatás után a régi Memóriajátékod kártyáira ragasztasz. Ez nagyon személyessé tudja tenni a karácsonyfát.
  • Kávékedvelő vagy? Miért nem díszíted a karácsonyfát mini kávéscsészékkel, vagy kávészemekből készített girlanddal? A karácsonyfa varázslatosan illatozna…
  • Nem kedveled a csillogó díszeket? Egyszerűen dekorálhatod a fenyőfát pusztán gyertyákkal és egy csillaggal a fa tetején. Nagyon elegáns és egyszerű.
  • Már december 24-e van és nincs otthon semmilyen karácsonyfa díszed? Díszítsd fel a karácsonyfádat mézeskalács figurákkal. A gyerekek és édesszájú felnőttek körében nagyon népszerű leszel…
  • Szerelmes vagy? Díszítsd a fát rózsaszín és piros szívecskékkel és színben hozzáillő gyertyákkal…
  • Van valami hobbid? Díszítsd a fát a hobbidhoz passzoló díszekkel. Valószínűleg lesz elegendő hozzávaló alapanyag otthon.
  • Szereted a bizsukat, divatékszereket? Miért nem díszíted fel a karácsonyfádat az ékszerdobozod tartalmával?

Ez csak néhány ötlet, amit felhasználhatsz a karácsonyfád díszítéséhez… Ereszd szabadjára a fantáziád! Ha mégsem használod fel most ezeket az ötleteket, ne feledd, hogy jövőre is lesz karácsony! Wink

Forrás: http://www.landleben.at/en/kalender/