Kedves Vásárlóink!

Betegség miatt üzletünk zárva tart, a személyes átvétel szünetel. A változás a Pick Pack Pont-ra kért és a Postai úton történő megrendeléseket nem érinti, azokat továbbra is zavartalanul küldjük.

A kellemetlenségért elnézésüket kérjük.

Kreatív Központ

Karácsonyi gyertya decoupage technikával

A decoupage kreatív technikát felhasználhatjuk gyertyák díszítésére is.

Karácsonyi gyertyánk készítéséhez alapanyagként egy fehér gyertyát és egy karácsonyi szalvétát választottunk.

Karácsonyi gyertya - Decoupage - Hozzávalók

A szalvétából kivágjuk a gyertya méretének megfelelő motívumokat. Decoupage ragasztóval körkörösen felragasztjuk a kiválasztot mintákat.

Néhány óra száradási idő elteltével elkészült a karácsonyi gyertyánk.

Karácsonyi gyertya - Decoupage - Kész

Tipp:

Saját öntésű gyertyát is díszíthetünk decoupage technikával.

Az elkészült gyertyát dekorálhatjuk még csillámos díszítő tollal, illetve használhatunk glitter port is.

Kreatív Központ

Tetszett az ötlet? Nézz körül webáruházunkban, és rendeld meg a hozzávalókat otthonról, kényelmesen, akár 0 Ft szállitási díjjal!

Hozzászólások

Sziasztok!
Egy megjegyzesem volna.Keszitettem mar hasonlo gyertyekat,csak nem decoupage technikaval,hanem forro kanallal.A szalvetat rasimitom a gyertyara,kanalat forrositok,majd vegigsimitom a szalvetan.A gyertya megolvad,a szalvetat atissza igy ott is marad... Wink

Köszönjük a tippet, erre mi nem gondoltunk.

Hasonló megjegyzéseket mindig szívesen veszünk Smile

 

Kreatív Központ

Laughing out loud Szia!
Köszönet a tippért.
Ez a forró kanál "technika"!...
Hihetetlenül igazad van!
Erre mondom, hogy egyszerű és nagyszerű!
Biztosan ki fogom próbálni!
És gratulálok a találékonyságodhoz!
Mégegyszer köszi! Smile

ez a teknika nagyon tecik

sziaztok!!!! tutok adni tippeket, hogy mit csináljak családomna de létczives írjátok már le, hogy kell meg csinálni !!!! előre is köszi nektek

Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem,hogy a gyertyaöntőformából hogyan tudom kivenni a már elkészült gyertyát. Lehet hogy a kérdés érthetetlennek tűnik , de én már mindent kipróbálta ütögettem , rángattam a kanócnálfogva , nyomogattam az oldalát ,de .a gyertya ki nem jött.Arra sajnos még nem jöttem rá , hogy mi a megfelelő müvelet .ha tudod légy szíves írd meg ! Köszi!

Szia! Az egyik lehetőség, hogy még mielőtt beleöntöd a viaszt a formába, kend ki egy pici olajjal. Ha ez kimaradt, tartsd egy kis ideig jó meleg víz alá, ez segíthet, hogy könnyebben kicsússzon. Sok sikert!

n

Nagyon jó,és kreatív Smile

The technique is just amazing. And yeah, it is very low cost one too. So, what kind of tissue would be the best for a use like this? I believe that the quality of the print will definitely depend on the tissue quality. windows help