Kedves Vásárlóink!

Betegség miatt üzletünk zárva tart, a személyes átvétel szünetel. A változás a Pick Pack Pont-ra kért és a Postai úton történő megrendeléseket nem érinti, azokat továbbra is zavartalanul küldjük.

A kellemetlenségért elnézésüket kérjük.

Kreatív Központ

Halloween lámpás

Beküldte: Nofretete79
2012-es Világító festék pályázat - 2. díj
2012-es Világító festék pályázat - 2. díj

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A minta elkészítésével kezdtem a munkát. Az internetről letöltött, kicsit átszerkesztgetett fekete színű képeket kinyomtattam és kivágtam a papírból.
  2. A befőttes üvegen bemértem, berajzoltam és megfestettem a fekete keretet, a kinyomtatott minta méretének megfelelően.
  3. A keret belsejét fehérre festettem (mert a világító festéknek a fehér alap a legkedvezőbb). Erre jött a világító festék, több rétegben, majd erre a felületre ragasztottam rá a kivágott papírmintát, decoupage ragasztóval.
  4. Lakkal zártam a munkát, így gyönyörű fényes felületet kaptam.

Tipp

  • A lámpás gyakorlatilag 3 funkciós: díszít, foszforeszkál és mécsest téve bele, világít is.

Az ötletet Nofretete79 nevű felhasználónk küldte be.

Tetszett az ötlet? Nézz körül webáruházunkban, és rendeld meg a hozzávalókat otthonról, kényelmesen, akár 0 Ft szállitási díjjal!

Képek

Kattints a képekre a nagyobb mérethez!
Viágító festék pályázat - Halloween lámpás
Viágító festék pályázat - Halloween lámpás - Világosban
Viágító festék pályázat - Halloween lámpás - Sötétben

Hozzászólások

Jó lett! Smile
Legjobban az tetszik benne, hogy többfunkciós...

Smile

Köszi, Lusti!
Igyekeztem a legtöbbet kihozni belőle. Dolgoztam is vele 3 nap ás 3 éjjel Wink ...aztán jött a kis keresztgyerkőc, hogy annyira "pöpec" lett a lámpás, hogy neki is kéne egy ilyen...no akkor kicsit összeomlottam
(kizárt, hogy csinálok még egyet)...de sikerült rábeszélnem őt, hogy kisgyereknek, kis lámpás való, így az 5literes befőttesüveg helyett megelégedett egy kb 8dl-es, kis befőttesüveggel...azt közös erővel kb 2,5 óra alatt elkészítettük, úgyhogy volt nagy öröm...
Szia