Kedves Vásárlóink!

Betegség miatt üzletünk zárva tart, a személyes átvétel szünetel. A változás a Pick Pack Pont-ra kért és a Postai úton történő megrendeléseket nem érinti, azokat továbbra is zavartalanul küldjük.

A kellemetlenségért elnézésüket kérjük.

Kreatív Központ

Papírlabda karácsonyfa dísz

Beküldte: kicsitigrincs
2010-es Karácsonyi pályázat - Közönségdíj
2010-es Karácsonyi pályázat - Közönségdíj

Hozzávalók

  • színes papírok
  • olló
  • ceruza(a tekergetéshez)
  • vonalzó

Elkészítés

  1. A színes papírokból 8×8 cm es lapocskákat vágunk (használj vonalzót és ollót, hogy szép szabályosak legyenek).
  2. Hajtogasd a piros papír mintája alapján sátortető formára.
  3. A csúcsokat egy ceruza segítségével pödörd meg a zőld papír mintája alapján.
  4. Ezekből csinálj 38 db-t és a csúcsok végét a pödrések mentén akasztgasd össze.
  5. 4 papír csúcs közé 4 papír össze pödrött rész kerűl .

Tipp

  • Nagyon szépen mutat a fán, főleg ha csillogós papírból csináljuk...nem olyan nehéz mint amilyennek látszik. Smile

Az ötletet kicsitigrincs nevű felhasználónk küldte be.

Tetszett az ötlet? Nézz körül webáruházunkban, és rendeld meg a hozzávalókat otthonról, kényelmesen, akár 0 Ft szállitási díjjal!

Képek

Kattints a képekre a nagyobb mérethez!
Karácsonyi pályázat - Papírlabda karácsonyfa dísz
Karácsonyi pályázat - Papírlabda karácsonyfa dísz
Karácsonyi pályázat - Papírlabda karácsonyfa dísz

Hozzászólások

A zöld papírt milyen sablon alapján készíted? Nem értem.

ugyan az mint a piros,először össze hajtogatod első kép majd széthúzod az oldalakat 2 dik kép piros lap meg kell ceruzával pödörgetni a csúcsokat hogy úgy nézzen ki mint a zöld papír.utána ezeket össze akasztgatod a pödrések mentén.

Nagyon mutatós, gratulálok! Smile

Elég a kacskaringókat egymásba akasztani, vagy kell esetleg egy kis ragasztás is középre, hogy ne essen szét?

Köszönöm.
Én nem használtam ragasztót de ha Te akarsz rakhatsz.de amikór össze áll a gömb akkor stabil,és nem esik szét a lányom szokta gurigatni is.

Hát én meg csináltam a papírokat, de az összeakasztgatás sehogysem sikerül Sad Nem tudnád mégegyszer elmagyarázni hogy hogyan kell?

a lényeg hogy minden pödrött csúcs másik 3-mal találkozik.rakj össze 4 et majd a következőnél pedig a kettő szélső pödréshez be illeszted a következő elemet.így építgeted fel.a lényeg hogy minden pödrés kapaszkodjon a mellette lévőbe. Smile

Nekem nem megy, nincs térlátásom Sad Van egy forgóm, az egyik szárnyhoz odaillesztek hármat. Ha a földön csinálom nem lesz soha gömb, ha a kezemben széthullik. Nem értem mi fogja ezt összetartani. Kérlek írd le lépésről-lépésre, nem dobnám ki szívesen a 38 sátortetőt, de közel állok hozzá. Köszi!

a ceruzával jól össze kell pödörgetni őket.de akár meg is pötyintheted ragasztóval,de mint írtam az enyémen nincs hiszen egymást tartják össze.

Szerintem ember nincs aki a fenti instrukciók alapján ezt kirakja. Vagy ha igen jelentkezzen és írja le normálisan. Mert hogy mi a csúcs meg mikor pödrök, meg mikor lesz gömb alakú és mikor nem esik szét? Arra nem tér ki a bölcs barkácsoló.

Először is gratulálni szeretnék mert nagyon jó!!! Wink
Én ezüst színű csomagoló papírból csináltam gyönyörű lett.Tongue Hát nem tudom de Én elsőre megcsináltam sőt a 8 éves lányom is össze rakta.
a pödrött oldala 4 van a csúcsa az meg középen van egyértelmű szerintem.

köszönöm
Én is csináltam ezüstös csomagolóból nagyon dekoratív a fán ahogy a fények visszaverődnek róla.

na bölcs barkácsoló még nem voltam.Laughing out loud jobban elmagyarázni nem tudom amint látom valaki érti valaki nem.ezen már nem tudok többet segíteni...

Nálam ez a munka volt az egyik nyertes! Smile

Laughing out loud jajj köszönöm szépen nayon kedves vagy!!Előre is nagyon Boldog és kreatív évet kívánok!!

Smile Nagyon tetszik, de nekem bonyolultnak tűnik. Gratulálok, örülök hogy megnyerted.

bocsi,hogy én is értetlenkedem,csak azt szeretném megkérdezni,hogy hogyan kezdjek a pödört oldalak összerakásához,ezt úgy értem,hogy sorban rakjam amíg össze nem érnek,vagy hogyan? előre is köszönöm válaszod Smile

miert nincs kep az osszerakas meneterol? nekem nem nagyon sikerul, nem ertem ragasztas nelkul hogy allhat meg, habar en nagyon megpodortem meg igy sem allt meg

Kedves Készítő!
Sajnos nem sikerül összeillesztenem a darabokat. Talán rosszul pödöröm meg a sarkokat? Nem tennél fel másik képet az összeillesztésről!

Hétvégén elkezdek egyet és lépésről lépésre lefotózom remélem feltudom majd tölteni...és akkor látjátok majd..amúgy egy origami újság képei alapján csináltam Én is...

12 pödrött négyzetes-háromszögecskét már megcsináltam, nem tudom elképzelni hogyan lesz belőle gömb, de én hiszek a csodákban, úgyhogy folytatom! Big smile

Megmarad, de nem gömb Sad