Kedves Vásárlóink!

Betegség miatt üzletünk zárva tart, a személyes átvétel szünetel. A változás a Pick Pack Pont-ra kért és a Postai úton történő megrendeléseket nem érinti, azokat továbbra is zavartalanul küldjük.

A kellemetlenségért elnézésüket kérjük.

Kreatív Központ

Világító matricák

Beküldte: Lusti
  • A matrica azért praktikus, mert nem végleges átalakítást jelent a dekorálandó felületen, így bármikor lecserélhető vagy megszüntethető, ha ráun az ember.
  • Az ötletet Gusztika, a kiskutyánk ihlette, aki egy szempillantás alatt képes eltűnni a sötétben. Az esőkabátjára ragasztottam néhány matricát, így nem kell majd keresgetni esténként. Sajnos a fotózást utálja, így a prezentáció érdekében kénytelen voltam valami passzívat is dekorálni, ami nem fintorog a fényképezőgépbe.
  • A villanykapcsolóra esett a választás, ami "terepszínének" köszönhetően szintén nehezen található meg a sötétben.

Hozzávalók

  • öntapadós tapéta (ha világos a felület jó az olcsóbb, átlátszó könyvborító is - ha sötét a felület, akkor fehér tapétát javaslok, mert a festék gélszerű, és a műanyag felületet nehezen fedi be, és áttűnik majd a sötét alap)
  • világító festék
  • ecset
  • olló

Elkészítés

  1. A tapéta hátoldalára lerajzolom a kívánt formát (pld. csont, smile)
  2. A tapéta színét vastagon befestem a világító festékkel, akár 2x-3x is át kell festeni a tökéletes takarás érdekében. Mindig hagyom megszáradni a rétegeket.
  3. A hátoldalon előrajzolt forma szerint kivágom és már ragaszthatom is.

Az ötletet Lusti nevű felhasználónk küldte be.
 
 
Beküldő:Lusti

Tetszett az ötlet? Nézz körül webáruházunkban, és rendeld meg a hozzávalókat otthonról, kényelmesen, akár 0 Ft szállitási díjjal!

Képek

Kattints a képekre a nagyobb mérethez!
Világító pályázat - Világító matricák
Világító pályázat - Világító matricák
Világító pályázat - Világító matricák